BLOG

 

Lakást vennél hitellel, állami támogatással? Nagyon nem mindegy, hogy melyik bankhoz fordulsz!

2021 több kedvező újítást hozott a ingatlanvásárlók számára. Ezeket az új kedvezményeket foglaljuk össze cikkünkben, hogy vásárlás előtt tisztában legyetek minden lehetőséggel.

2021-től az új építésű ingatlanoknak és a már meglévő épületek jelentős mértékű felújításánál is teljesíteniük kell a közel nulla energiaigényű épületek energiahatékonysági előírásait.
Ez azt jelenti, hogy ha nem teljesíti a megépült ház az előírt a követelményeket, akkor nem kap használatbavételi engedélyt, nem lehet beköltözni az épületbe.

Az...

Szinte már mindenki hallott az okos otthonról, de sokan a nem tudják, hogy valójában mennyi mindenben teheti kényelmesebbé és biztonságosabbá az életünket. Ebben a cikkben ezt fogjuk bemutatni.

Miután az épület kitűzése megtörtént, kezdetét veheti az alapásás. Hely hiányában egy kisebb mini/midi kotrógéppel kezdtük meg a munkálatokat. Nagyon pontosan tudtunk vele dolgozni. Csak úgy lazán, könnyedén fordult egyik szegletből a másikba. (Akadt bőven :-)

Egy szép napon megérkeztünk a területre. Ahhoz, hogy ki tudjuk tűzni az épületet, először is tisztává kell varázsolnunk a telket. Megérkezett a munkagép és a kollegák is. Volt mit kitakarítanunk :-)