A központi porszívó varázsereje

2022.08.24

Könnyebb, hatékonyabb, tisztább eredmény porszívózással.

Tudjuk, hogy manapság a robotporszívók az egyik legnépszerűbb kellékei a háztartásoknak, de sajnos a már picit magasabb szőnyegeket nem szereti, meglehetősen lassan dolgozik és tény, hogy egy igazán alapos nagytakarításhoz szükség van rendes porszívóra is. 

Sokszor azért nem szeretünk nekiállni takarítani, mert elő kell ásni a gardrób mélyéről a nehéz porszívót, és a zsinórja mindig rövidebb a szükségesnél, és bár szűri a felszívott levegőt, mégis "porfelhőt" fúj ki magából. 

Ha nem csak a nappaliban, hanem az egész házban szeretnénk eltüntetni a felgyülemlett piszkot, akkor szobáról szobára kell a zsinórt kihúznunk a konnektorból és újra bedugnunk a másik szobában. És persze mindig van a családban egy lustább személy, aki addig szereti feszíteni a zsinórt, amíg kijön kicsit a falból a konnektor...😅

Arról ne is beszéljünk, hogy alaposan szellőztetni kell porszívózás után, hogy a felkavart poros levegő kicserélődjön (ez télen különösen kellemetlen a hidegben...).

A fenti problémákra nyújt igazán kényelmes megoldást a KÖZPONTI PORSZÍVÓ, mely igazából egy életminőség növelő rendszer.
Rendelkezik porzsákkal, de a "megszűrt" levegőt 100%-ban kivezeti a házból, így az összes felszívott mikro-port, atkát, pollent mindent kijuttatunk a házból. Ez az egyetlen takarítási mód, mely teljes egészében garantálja a kiváló levegőminőséget. Az allergiásoknak igazi megváltást jelent. 

Nem utolsó sorban pedig csendesebb, mint a hagyományos- vagy robotporszívó, így akár akkor is takaríthat, míg gyermeke alszik vagy tanul, vagy párja online konferencián vesz részt.

Nincs zsinór, amit állandóan rángatni kellene, vagy kitépné a falból a dugaljt. Csak a flexibilis gégecsővel kell mozogni, mely úgy van tervezve, hogy a helyiségek minden sarka (is) kényelmesen elérhető legyen. Többé nem akad el, nem ütődik neki semminek a porszívó.

Hogyan képes erre?

Maga a csőrendszer a ház falában illetve a padlóban van végigvezetve, amit már az építkezéskor beépítünk. Több csatlakozási pont is van, amire a gégecsövet lehet rákapcsolni, így az összes szobát, helyiséget könnyedén kitakaríthatjuk. 

Magát a gépet nem kell magunkkal rángatni az egész házon át, mivel az egy kevésbé szem előtt levő helyiségben a falra van felszerelve, amiből indul a csőrendszer is.

A felszívott koszt a csőrendszer a porzsák után közvetlenül kivezeti a házból, így nem terjeng por, pollen a benti térben. Nem kell tüsszögések közepette takarítania többé annak sem, aki allergiás.

Nincs szükség méregdrága készülékekre, mivel a beépített porszívó a házhoz jár.

Emellett még tárolni sem kell magát a porszívót, nem kell mindig kibányászni egy gardrób mélyéről, hiszen fix helyen a falon található.

A robotporszívókhoz képest sokkal nagyobb teljesítménnyel tud dolgozni, így a szőnyegeket is könnyedén kitisztítja. Ez kifejezetten nagy előny ha kisállat is van a háznál... 

A több kiállásnak köszönhetően a garázsba is egyszerűen csatlakoztathatjuk a gégecsövet, így a kocsit is pikk-pakk kitisztíthatjuk. Nem kell magát a porszívót is emelgetni, és a hely szűke sem okoz gondot.

Ami pedig nagy kedvencem a konyhai "szemétlapát" adapter. Egy kis lábbal kinyitható "varázsló" a konyhabútor lábazatában mely a nyitás pillanatában automatikusan elkezd szívni.

Ha eddig nem kaptatok kedvet hozzá, akkor most próbáljátok kiporszívózni az egész lakást szellőztetés nélkül! 😃 A tisztaság akkor az igazi, ha a levegőben sincs "maradék".

Ha elnyerte tetszéseteket ez a megoldás, akkor nézzétek meg 18. kerületben épülő 251 m2-es luxus családi házunkat, ahol központi porszívó is lesz az épületben: Önálló családi ház


Kérdéseiteket nyugodtan írjátok meg űrlapunkon keresztül! Örömmel válaszolunk!